İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFLARI DERS KİTAPLARI/ ENGLISH PREPARATORY CLASSES COURSE BOOKS

Our Prep. School offers five different courses such as Grammar, Reading, Writing, Listening and Speaking Skills. The course books for the prep classes are as follows below:

These 4-level books are used the whole academic year (Fall and Spring Semester)

Kitaplar nasıl satın alınır?

Öğrenciler (lisanslı olmak kaydıyla) kitapları herhangi bir online kitapçıdan veya Ardıç Kitabevi'nin üniversitemiz için özel olarak tasarladığı web sitesinden satın alabilirler. Ardıç Kitabevi'nden kitap satın alabilmek için:

2021-2022 Hitit Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı Kitap Temini

Kitap Temini için https://e-ardickitabevi.com/ sitesine üye olmanız gerekmektedir. Bu adımdan sonra bir sonraki sayfada yer alan ‘Okul Setleri’ne tıklamalısınız. Sitemize konulacak olan PDF dosyasından yardım alabilirsiniz. Hitit Üniversitesi 2021-2022 yılı İngilizce Hazırlık Programı için;

Okul Kodu: 19001

Okul Parolası: 19001

Olarak giriş yapılmalıdır.

How to buy the books?

Students can buy the books from any online book-seller or from the website designed specifically for our university by Ardıç Kitabevi. To be able to buy the books from Ardıç Kitabevi:

2021-2022 Hitit University English Preparatory Program Book Supply

Please register to https://e-ardickitabevi.com/ to buy the books. You should click ‘ Giriş yap/ Kayıt ol’, and fill the necessary parts. You can use translation during this process. After this step, you should click ‘Okul Setleri’ on the following page. For our books for 2021-2022 English Preparatory books;

Code: 19001

Password: 19001

and click ‘ Giriş Yap’. On the next page, you should be able to see our university books. (Hitit Üniversitesi Yabancı Dil Seti) Click ‘ Sepete Ekle’ and fill the necessary information about yourself on the following page.  You can check the PDF/word files on our website to get some help.

CLICK FOR
    ARDIÇ KİTABEVİ      /   HOW TO GET COURSE BOOKS