Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF)

Cumhurbaşkanlığı  İnsan  Kaynakları  Ofisi  koordinasyonunda  düzenlenen  bölgesel  kariyer fuarlarının Orta Karadeniz ayağı “Orta Karadeniz Kariyer Fuarı” (OKAF) 2 -3  Mart  2022  tarihlerinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde, Amasya Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Samsun Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi paydaşlığında Samsun’da gerçekleşecektir.

“Yetenek Her Yerde” temasıyla binlerce öğrenci ve mezun ile yüzlerce firmayı buluşturacak olan

OKAF,  doğru adayı  doğru  işle  eşleştirmeyi  amaçlanmaktadır.  6  paydaş  üniversitenin  iş  birliği  ile gerçekleştirilecek olan fuar; iş fırsatı yakalamak isteyen öğrenci ve mezunlar, staj imkânı arayan ara sınıf öğrencileri  için  kariyer  planlaması,  özgeçmiş  hazırlama  eğitimleri,  ödüllü  yarışmalar,  mülakat simülasyonları gibi etkinlikleri içerecektir.

Söz konusu fuarla ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı dijital içeriklere ulaşmak içintıklayınız.

Söz konusu fuarla ilgili tanıtım kitapçığına ulaşmak içintıklayınız.

Tercih Dönemi Danışma Hattı!
Tercih İle İlgili Sorunuz mu var?
Birim Yöneticilerimiz İle Görüşün